Teatar Exit u Dugoj Resi

Najavljujemo dolazak hit predstave Teatra Exit „Sutra (ni)je novi dan!“ u Pučko otvoreno učilište Duga Resa!

SUTRA (NI) JE NOVI DAN!  je predstava o nizu naših problema, konflikata  i dilema, otkačena  i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare!
Na tragu svojih autorskih uspješnica "Kako sada stvari stoje", "Kako misliš mene nema?!" i "Samo bez emocija", Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca - Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk   
U dva sata virtuozne turbo igre  - oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…
Dođite i saznajte tko su ti ljudi što žive pored vas, što im se događa, muči i rastura. Kako su nadrapali i zašto su se raspali. Gdje su se zaje**** i zašto su naje****. Koji film furaju i u što ih guraju, o čemu maštaju i kako ispaštaju u današnjem vremenu sve veće  bijede, u dehumaniziranom svijetu interesa i profita u kojem su outfit, poze, lažna obećanja i promocije važnije od ljudi, njihovih života i smisla.
Brojne nagrade, desetak aplauza na otvorenoj sceni, smijeh i suze u publici, nesuzdržane glasne reakcije iz gledališta, dugotrajne ovacije nakon završetka - takva atmosfera prati predstavu Teatra Exit „Sutra (ni)je novi dan!.

Cijena ulaznice:
Slobodna prodaja - 50,00kn
Grupa firme (10+) -  40,00
Grupa škole (15+) -  35,00kn 

Prodajna mjesta:

•  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj 844-252
•  KA TRAVEL d.o.o., I.GUNDULIĆA 3, Karlovac

•  KOMPAS ZAGREB d.d., Zrinjski trg 4, Karlovac
•  STAR TURIST d.o.o.,  Matka Laginje 1, Karlovac
•  TISAK d.d., TISAKmedia KARLOVAC - Trg M.Gupca 1, Karlovac
•  TISAK d.d., TISAKmedia KARLOVAC SUPERNOVA - Prilaz Vjećeslava Holjevca 12, Karlovac

online: www.ulaznice.hr

 


Prikazivanje filmskog stvaralaštva Kinokluba Zagreb

U subotu, 27.09. u 19:30 sati Udruga Kunstbunker u Demokratskom rasadniku organizira prikazivanje filmskog stvaralaštva Kinokluba Zagreb te započinje javnu raspravu o eventualnom osnivanju Kinokluba Duga Resa.
Na predstavljanje filmskog stvaralaštva i javnu raspravu svi zainteresirani građani su dobrodošli.

Ovim konceptualnim projektom "Nove Vrijednosti" autora Nikole Vukmanića završava ovogodišnji Kunstbunker Music&Art Festival koji organizira Udruga "Kunstbunker Duga Resa".

Dugorešani, a ujedno i članovi Kinokluba Zagreb Almir Fakić i Nikola Vukmanić namjeravaju zainteresiranim građanima Duge Rese i okolice približit filmsko stvaralaštvo, te predstavit potporu koju možebitni dugoreški kinoklub može ostvariti uz potporu Kinokluba Zagreb.

Predstavljanje Natječaja "Naš doprinos zajednici"

Prestavljanje knjige "Tragovima predaka - povijest loze Perušić"

Predstavljanje knjige "Ne ulazite bez poziva" Lidije Leskovar i izložba slika "Trajni trenuci" Blaženke Jukić