Premjera filma "Glas sela" autora Andrew Norrisa u Demokratskom rasadniku

Ashtanga Yoga i Street dance u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

 

Udruga Agora poziva na sudjelovanje u projektu "Budi vani, budi aktivan, budi primjer"

Udruga Agora poziva na sudjelovanje u projektu za mlade u dobi od 14 do 20 godina s područja Duge Rese.

Projekt "Budi vani, budi aktivan, budi primjer!" realiziran je uz financijsku potporu Karlovačke županije i Savjeta mladih Karlovačke županije. Projekt će omogućiti aktivno sudjelovanje djece i mladih s područja grada Duge Rese i bliže okolice u sportskim i plesnim radionicama uz stručno vodstvo i to na vanjskim vježbalištima i plesnim podijima uz predivni krajolik rijeke Mrežnice. Projektne aktivnosti će se provoditi od 16. srpnja do 16. kolovoza, u periodu u kojem je većina sportskih klubova na ljetnoj pauzi. U cijeli program aktivne tjelovježbe bit će uključena i 2 informativna predavanja s ciljem informiranja djece, njihovih roditelja i šire javnosti o važnosti tjelesne aktivnosti, pravilne prehrane i pozitivnim učincima istih na rast i razvoj sretnih pojedinaca.

U projektnim aktivnostima planirano je sudjelovanje 40ero polaznika, 20 na sportskim i 20 na plesnim aktivnostima. Sudjelovanje je besplatno, svi rekviziti su osigurani, radionice se odvijaju pod stručnim vodstvom, a polaznici koji budu prisutni na 70% aktivnosti dobiti će Certifikat o sudjelovanju na projektu.

Prijave (SPORT ili PLES ime, prezime, dobi) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 14. srpnja 2014

Promocija knjige "Oče naš" Damira Jelića

Produkcija plesnih radionica Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa