Vijesti i priopćenja

Anđeli ljubavi u Demokratskom rasadniku

Udruga Anđeli ljubavi 25. i 26. studenog 2015. g. u Demokratskom rasadniku organiziraju prigodnu prodaju božićnih ukrasa.

Od anđela do adventskih dekoracija, vijenčića i aranžmana, sve to nude u ova dva dana, po povoljnim cijenama. Sav prihod namijenjen je za štićenike Udruge, odnosno djecu s posebnim potrebama, a mogu se kupiti do 15 sati.

Predstava "Audicija"

O PREDSTAVI:

Audicija je jedinstvena kazališna predstava obzirom na originalnost humora, te stalne interakcije sa publikom. Audicija je u ovih 30 godina odigrana  preko 3.000 puta, a gledalo ju je vise od 2.000.000 gledatelja u svim zemljama u okruženju i po tome je apsolutno neprikosnovena i kultna predstava ovih prostora.

Koliko su ljudi u Hrvatskoj željni pravog kvalitetnog humora govori činjenica da publika sa oduševljenjem prekida predstavu preko 70 puta u prosjeku, što je dokaz njezine atrakcije.

CIJENA ULAZNICE: 60 kn. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu: www.eventim.hr , kioscima Tiska, Petrol benzinskim postajama i na blagajni kinodvorane dva sata prije početka predstave.

Javnozdravstvena akcija

TIENS predavanje...

"Kako ne znaš čitati moje misli"

30. rujna 2015. godine u 20:00 sati, u prostoru Demokratskog rasadnika održano je predavanje u organizaciji vl. Branka Riseka "Kako ne znaš čitati moje misli" . Predavanje se temeljilo na razlikama i komplementarnostima muškaraca i žena u braku. Predavač je bio dr.sc. Vice John Batarelo.