Vijesti i priopćenja

Izložba skulptura akademskog kipara Marina Marinića

U prostoru Demokratskog rasadnika, 28. svibnja 2015. godine otvorena je izložba skulptura akademskog kipara Marina Marinića. Marin Marinić je već dugi niz godina artikulirano formiran kipar. Ovaj vrsni majstor poznaje sve kiparske tehnike. Većinu svojih skulptura izrađuje od poliestera. Posljednjih se nekoliko godina skulpturom bavi ne bi li razgovjetno pričao priče koje ga osobno okupiraju, a radi se o analizi hrvatskog mentaliteta. Izložba skulptura u prostoru Demokratskog rasadnika će biti otvorena do 30. lipnja 2015. godine.

IZLOŽBA SKULPTURA

Prezentacija završetka projekta!

 

Edukacija udruga sa ruralnih područja u sklopu projekta LAG-a Vallis Colapis.

U prostoru Demokratskog rasadnika 28. i 29. travnja počela je dvodnevna edukacija udruga civilnog društva koje pružaju usluge na ruralnom području Karlovačke županije. Održavaju se u sklopu projekta LAG-a Vallis Colapis "Koordinacija za pružanje socijalnih usluga Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije" u kojemu je partner i dugoreški Crveni križ.

Tribina "Koraci u otvaranju OPG-a"

U organizaciji Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Grada Duga Rese, a povoodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, u prostoru Demokratskog rasadnika 22. travnja 2015. godine održana je tribina "Koraci u otvaranju OPG-a / Mogućnost samozapošljavanja.