Vijesti i priopćenja

Kerekesh Teatar - "Debitanti"

Hit predstava Teatra Kerekesh „Debitanti“ kajkavska ljubavno-erotska komedija bez granica koja opisuje odnose muškaraca u pomalo neobičnim okolnostima na još više neobičnom mjestu. Glumci glume muške i ženske uloge, a Mirko, Slavko i Zvonko dovoljni su sami sebi, a za dobru zabavu sigurno će biti dovoljni i vama.
Cijena ulaznice: 40 kn
Ulaznice se mogu rezervirati ili kupiti u tajništvu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa radnim danom od 8 do 15 sati ili na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

Darivanje krvi

U prostoru Demokratskog rasadnika 18. rujna 2015. godine organizirana je treća ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju organizira Gradsko društvo Crvenog križa te su prikupljene 92 doze krvi.

Razmjena udžbenika!!!

Gradska organizacija HDZ-a Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Duga Resa u Pučkom otvorenom učilištu organizira razmjenu školskih udžbenika. Pozvani su učenici osnovnih i srednjih škola te njihovi roditelji da dođu, ponesu udžbenike i pokušaju ih razmijeniti ili prodati, te za sebe pronaći one koji su njima potrebni za novu školsku godinu.

Razmjena će se održati danas 10. srpnja 2015.godine u Demokratskom rasadniku (predvorje kinodvorane POU DR), Trg Sv. Jurja 3, Duga Resa, od 08 do 12 sati.

Dani Duge Rese

 

Svjetski dan Joge

Karlovac, Jaska i Duga Resa jedan su od 16 hrvatskih gradova u kojima će biti obilježen Svjetski dan joge. Vježbe se izvode po sustavu Joga u svakodnevnom životu.
Programi su predviđeni za sve koji žele upoznati jogu i osjetiti i mnogobrojne dobrobiti koje ona pruža za tijelo, um i duh. Organizatorima je želja približiti jogu javnosti kao savršen i cjelovit sustav kojim postižemo sklad sa sobom i okolinom te odagnuti predrasude o jogi!
Svjetski dan joge u Duga Resi, održati će se 18. lipnja 2015. godine u 19 sati, u prostorijama Demokratskog rasadnika.